PC of Netwerkproblemen? Maakt u zich geen zorgen, wij repareren alle hardware, software of internet problemen die u zou kunnen hebben.
Support Wij zijn in staat om uw 24/7 telefonisch of remote te ondersteunen bij uw computer problemen

PC Reparatie Roosendaal

Wanneer u problemen heeft met uw computer, zijn deze soms lastig te verhelpen. Dit kunnen slechts kleine problemen zijn, waar bijvoorbeeld externe kabels, de muis of de monitor niet goed aangesloten zijn, maar bijvoorbeeld ook problemen met een niet (goed) functionerende router of een harde schijf die gecrashed is. Bent u op zoek naar iemand die uw PC kan repareren, dan kan Van de Lindeloof ICT & Media u daar goed bij helpen. Voor een pc reparatie Roosendaal of omgeving kunt u uw computer bij ons afleveren zodat wij de computer voor u zo snel mogelijk repareren.

PC hulp aan huis Roosendaal

Vindt u het lastig om de computer los te koppelen en weg te brengen, dan bieden we ook PC hulp aan huis. Op deze manier kunnen wij de computer herstellen waar u bij bent en kunt u direct controleren of alles naar wens hersteld is.

Van de Lindeloof ICT & Media is gevestigd in Oud Gastel en verzorgd PC reparaties en computerhulp in de regio Roosendaal waaronder ook omliggende plaatsen zoals: Oudenbosch, Wouw, Stampersgat, Zundert, Kruisland, Nispen, Hoeven, Dinteloord, Standdaardbuiten en Fijnaart.