PC of Netwerkproblemen? Maakt u zich geen zorgen, wij repareren alle hardware, software of internet problemen die u zou kunnen hebben.
Support Wij zijn in staat om uw 24/7 telefonisch of remote te ondersteunen bij uw computer problemen

Computerhulp Roosendaal

Bent u op zoek naar computerhulp Roosendaal of in de regio van Roosendaal? Van de Lindeloof ICT & Media kan u helpen bij erg uiteenlopende computer- en verbindingsproblemen. Computerproblemen waar wij u mee kunnen helpen zijn onder andere:

- Computer reparatie
- Software installatie
- Verwijderen van virussen
- Resetten van besturingssystemen

Naast bovenstaande computerproblemen kunnen wij ook hulp en ondersteuning aanbieden op het gebied van verbindingen zoals een internetverbinding of een draadloze wifi netwerk.

Computerhulp aan huis

Wij kunnen hulp op afstand aanbieden door telefonisch contact, skype gesprekken of per e-mail. Natuurlijk is er ook altijd de mogelijkheid om ons in Oud Gastel te bezoeken, heeft u liever persoonlijke ondersteuning, dan bieden we ook de mogelijkheid voor computerhulp aan huis in Roosendaal.

Computerhulp in de regio Roosendaal

Naast het verlenen van computerhulp in Roosendaal, bieden we natuurlijk ook computerhulp in de regio Roosendaal aan zoals Stampersgat, Kruisland, Oudenbosch, Wouw, Nispen, Hoeven, Fijnaart, Standdaardbuiten, Dinteloord en Zundert.

Computercursus volgen?

Wilt u graag uw kennis op het gebied van computers wat bijspijkeren? Van de Lindeloof ICT & Media biedt ook computercursussen aan bij u in de regio. Kijk op: computercursus Roosendaal