Persoonlijke begeleiding Bij al onze cursussen wordt u persoonlijk begeleid en kunt u op uw eigen tempo werken.
Op locatie of in onze cursusruimte Wij hebben een ruime cursusruimte tot onze beschikking.
Werken op uw eigen tempo Omdat u individueel werkt onder persoonlijke begeleiding kunt u ongeacht uw niveau al onze cursussen volgen.
Voor maar €15 per les Slechts €15 per les waarbij u zelf mag bepalen op welke tijdstippen u komt.
Voor ieder niveau! Heeft u al geruime kennis van Office en/of Windows en wilt u dit uitbreiden of begint u net met het werken op de pc? Ongeacht het niveau kunt u bij ons terecht.

Computercursus Roosendaal

Wilt u zich graag wat meer verdiepen in programma’s zoals Microsoft Excel en Microsoft Word, of heeft u thuis een computer staan waar u eigenlijk niet zo goed mee overweg kunt? Wij bieden computercursussen aan, waarbij u op een persoonlijke ondersteuning kunt rekenen.

Wij zijn in Oud Gastel gevestigd, waardoor ook cursisten uit Roosendaal eenvoudig bij ons terecht kunnen. Bij computerlessen mag u gebruik maken van uw eigen laptop. Wij bieden tevens ook de mogelijkheid om voor het aanschaffen van laptops voor een goede prijs. Op de leslocatie hebben we verschillende pc’s, waar u vanzelfsprekend kosteloos gebruik van kunt maken.

We bieden de computercursus Roosendaal al aan vanaf €15,- per les, waarbij er verschillende mogelijkheden worden aangeboden zoals:

Basiscursus Computer gebruik

Bij deze cursus worden cursisten de basis van het computergebruik bijgebracht. De meeste computergebruikers in Nederland maken gebruik van besturingsprogramma Microsoft Windows, daarom besteden we aandacht aan hoe men in Windows programma’s kan openen en afsluiten. Er wordt bij de basiscursus niet alleen aandacht besteedt aan Windows, maar ook aan tekstverwerker programma Word, het gebruik van internet en het openen en versturen van e-mails.

Cursus Excel Roosendaal

Microsoft Office Excel is het welbekende rekenblad programma van Microsoft. Excel wordt in het bedrijfsleven regelmatig gebruikt, en is ook voor het bijhouden van een persoonlijke administratie erg gemakkelijk. Wij bieden cursisten de mogelijkheid om een basiscursus Excel en een cursus Excel voor gevorderden te volgen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Excel 2007 of 2010.

Cursus Word Roosendaal

Word is het veelvuldig gebruikte tekstverwerker programma van Microsoft. Ook voor Microsoft Office Word hebben we een basis cursus en een cursus voor gevorderden. Net als voor de Excel cursus maken we bij de cursus word Roosendaal gebruik van de versies Microsoft Office Word 2007 óf 2010. 

Buiten Roosendaal verzorgen wij ook computercursussen in de regio Roosendaal waaronder ook in: Stampersgat, Kruisland, Oudenbosch, Wouw, Nispen, Hoeven, Fijnaart, Standdaardbuiten, Dinteloord en Zundert.