Persoonlijke begeleiding Bij al onze cursussen wordt u persoonlijk begeleid en kunt u op uw eigen tempo werken.
Op locatie of in onze cursusruimte Wij hebben een ruime cursusruimte tot onze beschikking.
Werken op uw eigen tempo Omdat u individueel werkt onder persoonlijke begeleiding kunt u ongeacht uw niveau al onze cursussen volgen.
Voor maar €15 per les Slechts €15 per les waarbij u zelf mag bepalen op welke tijdstippen u komt.
Voor ieder niveau! Heeft u al geruime kennis van Office en/of Windows en wilt u dit uitbreiden of begint u net met het werken op de pc? Ongeacht het niveau kunt u bij ons terecht.

Computercursus Breda

Ondanks dat bijna ieder gezin tegenwoordig wel een computer in huis heeft, is het niet voor iedereen altijd vanzelfsprekend dat zij ook goed met de computer uit de voeten kunnen. Bij Van de Lindeloof ICT & Media kunt u verschillende computercursussen volgen, zodat u meer kennis opdoet van het werken met computers en verschillende veelgebruikte programma’s zoals Microsoft Excel en Microsoft Word. Bij de computercursussen krijgt u klassikale lessen, waarbij u gebruik kunt maken van uw eigen laptop of één van onze pc’s die op de leslocatie aanwezig zijn. U volgt al een computercursus vanaf €15,- per les.

Van de Lindeloof ICT & Media is gevestigd in Oud Gastel, dat is vanuit Breda makkelijk te bereiken. Wilt u een computercursus Breda volgen, dan kunt u daarvoor ook bij Van de Lindeloof ICT terecht. Oud Gastel is vanuit Breda slechts 35,5 km, waardoor u dus binnen  een half uur op locatie bent.

Basis Computer Cursus

Bij een basiscursus computergebruik krijgen cursisten echt de basis die u nodig heeft voor het verdere gebruik van een computer. Omdat in zowel het zakenleven als privé het meest gebruikt wordt gemaakt van Microsoft Windows, lopen we alle ins- en outs van het welbekende besturingsprogramma met u door. Hierbij wordt aandacht besteed hoe aan men in Windows bestanden kan openen en weer afsluiten. Daarnaast komen ook tekstverwerker programma Word, internetgebruik en e-mailen aan bod.

Cursus Excel Breda

Heeft u al de basiskennis maar bent u meer geïnteresseerd in specifieke software zoals Microsoft Office Excel? Dan kunt u de cursus Excel Breda volgen. Hierbij wordt het welbekende rekenbladprogramma Excel tot in de details uitgelegd.Microsoft Office Excel wordt in het bedrijfsleven vaak voor administratieve doeleinden gebruikt, daarnaast maken ook veel mensen voor het bijhouden van een persoonlijke administratie gebruik van Excel. Mensen die nog nooit of heel weinig met Excel hebben gewerkt kunnen de basiscursus Excel volgen, daarnaast bieden we ook een cursus Excel voor gevorderden. Bij de Excel cursussen wordt gebruik gemaakt van Excel 2007 of 2010.

Cursus Word Breda

Microsoft Office Word, is het welbekende tekstverwerker programma van Microsoft. Ook voor mensen die Word beter onder de knie willen krijgen bieden we zowel een cursus voor beginners als voor gevorderden aan.

Computercursus regio Breda

Natuurlijk verzorgen we ook computercurssusen in de regio Breda zoals voor cursisten uit Terheijden, Teteringen, Prinsenbeek, Bavel, Ulvenhout en Dorst

Wilt u een cursus Word Breda of één van de andere bovenstaande computercurssusen, dan kunt u contact met ons opnemen met de hiernaast vermelde contactgegevens.