Persoonlijke begeleiding Bij al onze cursussen wordt u persoonlijk begeleid en kunt u op uw eigen tempo werken.
Op locatie of in onze cursusruimte Wij hebben een ruime cursusruimte tot onze beschikking.
Werken op uw eigen tempo Omdat u individueel werkt onder persoonlijke begeleiding kunt u ongeacht uw niveau al onze cursussen volgen.
Voor maar €15 per les Slechts €15 per les waarbij u zelf mag bepalen op welke tijdstippen u komt.
Voor ieder niveau! Heeft u al geruime kennis van Office en/of Windows en wilt u dit uitbreiden of begint u net met het werken op de pc? Ongeacht het niveau kunt u bij ons terecht.

Computercursus Bergen op Zoom

Wanneer u een thuis een computer heeft staan, maar hier eigenlijk maar weinig gebruik van maakt omdat u er niet goed mee overweg kunt, of u zou graag wat meer kennis opdoen op het gebied van programma’s zoals Microsoft Excel en Microsoft Word, dan kunt u bij ons terecht voor persoonlijke ondersteuning.

Van de Lindeloof ICT & Media is gevestigd in Oud Gastel, waardoor het ook voor cursisten uit Bergen op Zoom makkelijk te bereiken is. Tijdens de lessen kan gebruik worden gemaakt van uw eigen laptop, wij bieden tevens mogelijkheden om een laptop met korting bij ons aan te schaffen. Natuurlijk bieden we ook mogelijkheden om kosteloos van de pc’s op de leslocatie gebruik te maken.

Een computercursus Bergen op Zoom volgt u al vanaf €15,- per les. Op het gebied van computercursussen bieden wij de verschillende mogelijkheden zoals:

Basiscursus PC gebruik

In de basiscursus PC gebruik worden cursisten alle beginselen van de computer bijgebracht. Omdat in Nederland de meeste computers met besturingsprogramma Windows aangestuurd worden, wordt er aandacht besteed aan hoe men in Windows programma’s opent en weer afsluit.  De basiscursus is niet alleen een cursus Windows, er wordt ook aandacht besteed aan Word, Internet en E-mail.

Cursus Excel Bergen op Zoom

Ook voor een Cursus Excel kunt u bij ons terecht. We bieden twee verschillende Excel cursussen aan, bestaande uit de basis cursus Excel en de cursus Excel voor gevorderden. Voor de Cursus Excel Bergen op Zoom maken we gebruik van Excel 2007 of 2010. In de basis cursus komen voornamelijk de belangrijkste functies aan bod, waar bij de cursus voor gevorderden meer aandacht wordt besteed aan specifiekere en uitgebreidere funcites en mogelijkheden.

Cursus Word Bergen op Zoom

Microsoft Office Word is in Nederland het meest gebruikte tekstverwerker programma. Het wordt gebruikt voor het schrijven van documenten, opstellen van brieven etc. Ook voor Word bieden we een basis cursus en een cursus voor gevorderden aan. Ook voor beide cursussen   maken we gebruik van de versies Word 2007 of 2010.

Naast computercursussen in Bergen op Zoom verzorgen we ook computercursussen in de regio Bergen op Zoom waaronder ook in de plaatsen Steenbergen, Halsteren, Hoogerheide, Tholen en Heerle.